--

    OMGEVING

    MAINLAND OFFICES bevindt zich nabij het historische Scheepvaartkwartier van Rotterdam, ten noorden van de Nieuwe Maas en de Erasmusbrug. Het centrum van Rotterdam is op loopafstand gelegen. Aan het Vasteland zijn diverse kantoren, winkels en horecagelegenheden gevestigd, waaronder een vestiging van supermarkt Albert Heijn.

    Vanwege de gunstige ligging van het gebouw in het centrum van Rotterdam, nabij de Boompjes en de Westzeedijk, is het uitstekend te bereiken met eigen vervoer. Via het traject Maasboulevard-Boompjes is de ring Rotterdam (A16) binnen enkele minuten te bereiken. Vanwege de ligging nabij metrostation ‘Leuvehaven’ en diverse nabijgelegen tram- en bushaltes, is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer gegarandeerd. Station Rotterdam Centraal is tevens ook op loopafstand te bereiken.

    Mainland OfficesCafé Restaurant LoosErasmusbrugDe RotterdamErasmus MCHotel New YorkParkeergarage ErasmusbrugMetro Rotterdam, LeuvehavenPrachtig bar-restaurantMaritiem MuseumMarkthal RotterdamEuromastA13 / A4 (Den Haag, Amsterdam)A16 (Gouda, Dordrecht)Parkeergarage MuseumparkTram, Rotterdam VastelandThon Hotel RotterdamInntel Hotels Rotterdam CentreSuite Hotel Pincoffs RotterdamRestaurant Las PalmasCoolsingel | WinkelgebiedcitizenM RotterdamStadion de KuipRotterdam Zuid StationRotterdam Centraal Station

    Neemt u voor vragen, opmerkingen of meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op